Kommisjonssalg

Vi gjør det enkelt å selge din bil

Du slipper å ta fri fra jobben, vaske bilen, ta bilder, lage annonse, ta bil i innbytte, ordne med finansiering og forsikring, kontrakt og oppgjør. 

Vi kommer til deg

Vi kommer til deg, byttelåner bil, vasker din bil inn/utvendig, tar noen gode bilder, blir godt kjent med den og returnerer den til deg raskt.


Profesjonelt

Veldig mange foretrekker å kjøpe sin neste bil fra en bilforhandler som kan tilby finansiering, forsikring, trygghet og kan ta biler i innbytte. 

Annonsering

Vi lager en god annonse som beskriver bilen på en enkel og lettfattelig måte. Gode bilder og en utfyllende tekst om nettopp din bil!

Prøvekjøring og kontrakt

Vi ordner med prøvekjøring av bilen, kontraktering, finans og forsikring, samt oppgjør, innbytte og levering av bilen til nye eier.

Sikkerhet og trygghet

Oppgjør for salget blir selvsagt overført snarest til deg og oppfølging av nye eier sørger vi for. Vi sørger for at både du og nye eier er fornøyd.  

Hva koster dette?

Spørsmålet er vel om du har råd til å la være?

Vi som profesjonell bilforhandler får gjerne litt mer for bilen enn du som privatperson. Så du kan faktisk ende opp med å sitte igjen med mer penger for bilen enn du kunne solgt den for selv!

Vi tar kun kr. 29 900,- for våre tjenester, og dette gjelder kun hvis bilen blir solgt! (Blir den ikke solgt, så koster det deg kun kr. 2 490,- som dekker annonsering, transport og klargjøring av bilen)

JA, jeg vil bli kontaktet for å selge min bil.

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.